5 Ocak 2015 Pazartesi

CKG Store İç Giyimin Yeni Adı

Bildiğimiz gibi internette ürün satışı sağlayan oldukça iç giyim firması mevcut. Fakat gerçekten internetin kurallarını bilen aç firma var? Bunu saymaya kalksa bir elin parmağını geçmesi pek mümkün değil gibi görünüyor. E-ticaret’in önemli kurallarından olan Google tabanlı, müşteri alışkanlıklarını bilen ve tasarımını buna göre kurgulayan, uygun fiyata kaliteli orijinal markalı ürünleri satan ve kolay iade sunan.

Kapıda ödeme, tüm kredi kartlarına 9 taksit imkanı, ücretsiz kargo gibi fırsatların hepsini müşterileriyle buluşturan ve iade aşamasını kolaylaştıran CKG Store başladığı günden bu yana bu değerlerinden taviz vermiyor.



İç giyim, iç çamaşırı, korse, gecelik, sabahlık gibi kategorilerle satışa başlayan çok yakın zamanda ise etek, pantolon, kozmetik, çanta, aksesuar kategorilerinde de satışa başlamayı hedefleyen CKG Store gerçekten onları tercih eden müşterilerini memnun  etmenin peşinde.

CKG Store ile inanılmaz bir alışveriş deneyimi yaşamak, uygun fiyatlardan yararlanmak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

http://ckgstore.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder