11 Eylül 2013 Çarşamba

Köşe Takımları Şıklık Sağlar

Rahat ve estetiğin bir eve yerleşmesi için o eve gidecek en güzel dekorasyon ögesi köşe takımları olarak adlandırılabilir. Bu tarz oturma takımlarının sahibi olan kişilerin evleri daha derli toplu, daha düzgün görünecektir. Bu koltuk biçimlerinin seçimini yapan kişiler ise genellikle evlerine özen gösteren kişilerdir. Köşelerin ev içlerinde genellikle kullanılamayan alnalr olduğu göz önüne alınırsa köşe takımlarının ne kadar önemli olduğu anlaşılacaktır.



kose-takimlariKöşe takımları seçimi sırasında göz önüne alınması gereken belirli kriterler bulunmaktadır. Bunların başında hiç kuşkusuz evin şekli gelir. Evin köşelerinin uzunluğuna bağlı olarak yerleştirilmesi gereken köşe takımı biçimlerinin daha derli toplu görüneceği kuşku götürmez. Bu şekilde yapılan koltuk takımları seçimi evin daha kullanışlı olmasını, yaşam alanının metrekare bazında daha geniş olmasını sağlayacaktır. Ayrıca bu tarz bir seçim ev sahibine de iyi gelecektir.
Köşe takımları arasında farklı zevklere hitap eden ürünler bulunmaktadır. Evleri için genellikle hazır ürünler yerine sipariş ürünler tercih etmeye zorlanan tüketicilerin bu tarz üürnler arasından bir seçim yapmak zorunluluğu yüzünden siparişe yöneldikleri görülür. Ancak Evimi Diziyorum sahip olduğu geniş ürün konseptiyle bir hayli yararlı işler çıkarmaktadır. Çeşitli modellerdeki onlarca ürün seçeneği içinden yararlı biçime sahip ürünlerin bulunması bu tarz tüketicileri daha çok memnun etmektedir. Bu sayede pahalı biçimlerdeki siparişlere gerek duyulmamaktadır. Bu da ürün sahiplerinin çok daha ileri konumlardaki ön görülü üretim anlayışına sahip olmalarıyla çözülür.



kose-takimiKöşe takımları kültürel öğelerimiz arasında yer almaktadır. Daha çok şık Fransız kültürü eserleri arasında yer alan köşe takımı bizim kültürümüzde bir hayli önce ortaya çıkmıştır. Osmanlı ve Selçuklu kültüründen Orta Asya kültürüne kadar geçmişe uzanan bir dönemde bu tarz ürünler tercih edilmiş ve edilmektedir.  Bu gün bir batı ürünü olarak ön plana çıkan bu koltuk takımları biçimleri aslında en eski kültürel ögelerimiz arasında yer almıştır. Köşelere yerleştirilen bu mükemmel ve estetik ürünler ciddi anlamda evlere büyük şıklık katmaktadır. Bu şekilde evlerdeki alanlarda büyük
bir rahatlama görülmekte, metrekare hesabı artan evler de daha şık ve rahat olmaktadır.

http://evimidiziyorum.com/kose-takimlari

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder