11 Eylül 2013 Çarşamba

Bebeğiniz İçin Şirin Bir Bebek Odası

bebek-odasiDoğacak bebeğiniz için neyi nasıl yapmanız gerektiğini düşünüyorsanız, doğru adrestesiniz. Çünkü Evimi Diziyorum Mobilya bebeğiniz için doğru tercih yapmanızda size yardımcı oluyor.Bebek odası dendiğinde aranan özellikleri bu firmada bulabileceksiniz. Bebek odası takımlarında öncelikle dikkat edeceğiniz şey elbette ki bebek yatağının konforu olmalıdır. Bebeğinizin bedeni oldukça narindir. Ve onun bedenini incitmeyecek bir yatak olması kesinlikle en önemli şeylerin başında gelmelidir. Elbette ki yatağın sadece rahat olması yeterli değildir bunun yanında da güvenilir bir yatak her şey demektir. Bu nedenle bebek yatağında kesinlikle beşik bulunmalıdır. Bu ayrıca bebeğinizin kocaman bir odaya değil de kendi çapında bir alanda uyanmasına neden olacaktır. Bebek odası en önemli konulardan bir tanesi de mobilya renkleridir. Mobilyalar pastel tonlarda seçilmesine özel önem sarf edilmelidir. Pembe, açık mavi, buz mavisi, pastel yeşil, camgöbeği renklerinde tercih edilen mobilyalar ve duvar boyası bebeğiniz için huzurun garantisi niteliğinde olacaktır. Çocuklar için en ideal renk olarak bilinen turuncu ise neşeyi temsil etmektedir. Bu nedenle bebek odaları eşyalarında turuncu rengi seçmeniz de yanlış olmayacaktır. Ancak sarı ve siyah renkleri oldukça ağır renklerdir, bu nedenle bu renklerden uzak durmalısınız. Limon sarısı rengi eğer mobilyalarla uyum sağlıyorsa perdelerde ya da başka bir bebek odası eşyasında kullanılabilir ancak kesinlikle ağırlıklı olarak bu renkler seçilmemelidir.

bebek-odasi-takimlari
Aklı yeni yeni bir şeyleri ermeye başlayan, daha ilkokula başlamamış çocukların pek çoğu ayrı odada yatmaktan korkmaktadır. Bu durum aile içinde büyük sıkıntılara neden olabilmektedir. Ve bir çocuğu bu alışkanlığından vazgeçirmek oldukça zor bir iştir. İlk doğduğu zamanlar kendilerine has bir odaları olan bebekler yaşları büyüdükçe bu konuda daha az sıkıntı çekeceklerdir.


Bebek odası takımı hazırlamak da bu yönden bakıldığında bir nevi geleceğe yatırım yapmaktır Bebeğiniz için en sağlıklı ve en güzel olanı düşünen Evimi Diziyorum Mobilya uygun fiyatlarıyla da bebeğiniz için yaptığınız hazırlıklara katkıda bulunacaktır. En doğru seçimi yapmanız için bütün tecrübelerimizi hizmetinize sunmaktayız. Eviniz ve sisin için en kaliteli olandan kesinlikle şaşmayın.
 
http://evimidiziyorum.com/bebek-odalari

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder