11 Eylül 2013 Çarşamba

Başarının Yolu Genç Odası Takımı

genc-odasiÇocukluktan yetişkinlik dönemine yavaş yavaş adım atmaya başlayan gençler elbette ki kendileriyle ilgili karaları kendisi vermek isteyecektir. Kendi özeliyle ilgili olan kararlar onları daha özgüvenli ve daha sorumluluk sahibi bireyler olarak geleceğe hazırlayacaktır. Bu nedenle gençlerin ilk kendilerine ait alanları olan genç odaları onların kedi zevklerine göre düzenlenmelidir. Genç odası takımları gençliğin ruhuna hitap eden bir tarzda özel olarak tasarlanmıştır. Her gencin kendini ifade edebileceği bir tarzı vardır. Onun kişisel alanı bu tarzı yansıtmazsa kendini o odada rahat hissetmeyecektir. Ve bu genç bireyin hayatında pek çok olumsuz etki yaratacaktır. Bu en kolay şöyle açıklanabilir; herkes hangi alanda daha iyi olduğunu ve bunu ne tür bir ortamda başarabileceğini daha iyi bilir. Eğer genç birey öğrenciyse önceliği ders çalışması olmalıdır. Derslerinde başarılı olması için kendini motive eden bir alana ihtiyaç duyacaktır. Ve onu neyin motive edeceğini en iyi kendisi bilecektir.

genc-odalariGenç odası içinde yer alan mobilyalar arasında yatak, çalışma masası, kütüphane ve komodin bulunmaktadır. Bütün bu ev eşyaları bir kişinin kıyafetlerinden kitaplarına kullanabileceği her şeye yetecek kapasitededir. Böylece dağınık odaların bir bahanesi bulunmayacaktır. Bu da gençleri daha sorumluluk sahibi yapmaya iten bir etken olacaktır. Bir kişinin sorumluluk sahibi olmasını istiyorsanız önce ona yetki vermelisiniz. Çünkü kendi iplerinin elinde olmadığını hisseden kişi hangi yaşta olursa olsun kendisi için çabalamayacaktır.Başarıya etken olarak duvardaki posterler ya da küçük notlar bile gösterilirken mobilyaların önemi göz ardı edilmemelidir. Genç odaları mobilyaları renkleriyle de şekilleriyle de oldukça çeşitlidir. Ve herhangi bir gencin bu kadar seçenek arasında kendi bulamaması mümkün değildir. Gençlerin kendilerini kanıtlamasına buradan başlaması için fırsat tanıyın.  Kendini kanıtlayan bir gencin başarısının arkasından geleceğine emin olabilirsiniz.

 Ev mobilyaları arandığında çeşitliliğin yanında uygun fiyatları da bulabileceğiniz Evimi Diziyorum genç odası alımlarınızda da size yardımcı olmaktadır. Gençlerin kendilerini var edebilecekleri kişisel alanı onlara sunan firmamızda pek çok renk seçeneği de mevcuttur.  Gençlerimizin başarısı için biz size elimizden geleni sunuyoruz.

http://evimidiziyorum.com/genc-odasi

Köşe Takımları Şıklık Sağlar

Rahat ve estetiğin bir eve yerleşmesi için o eve gidecek en güzel dekorasyon ögesi köşe takımları olarak adlandırılabilir. Bu tarz oturma takımlarının sahibi olan kişilerin evleri daha derli toplu, daha düzgün görünecektir. Bu koltuk biçimlerinin seçimini yapan kişiler ise genellikle evlerine özen gösteren kişilerdir. Köşelerin ev içlerinde genellikle kullanılamayan alnalr olduğu göz önüne alınırsa köşe takımlarının ne kadar önemli olduğu anlaşılacaktır.



kose-takimlariKöşe takımları seçimi sırasında göz önüne alınması gereken belirli kriterler bulunmaktadır. Bunların başında hiç kuşkusuz evin şekli gelir. Evin köşelerinin uzunluğuna bağlı olarak yerleştirilmesi gereken köşe takımı biçimlerinin daha derli toplu görüneceği kuşku götürmez. Bu şekilde yapılan koltuk takımları seçimi evin daha kullanışlı olmasını, yaşam alanının metrekare bazında daha geniş olmasını sağlayacaktır. Ayrıca bu tarz bir seçim ev sahibine de iyi gelecektir.
Köşe takımları arasında farklı zevklere hitap eden ürünler bulunmaktadır. Evleri için genellikle hazır ürünler yerine sipariş ürünler tercih etmeye zorlanan tüketicilerin bu tarz üürnler arasından bir seçim yapmak zorunluluğu yüzünden siparişe yöneldikleri görülür. Ancak Evimi Diziyorum sahip olduğu geniş ürün konseptiyle bir hayli yararlı işler çıkarmaktadır. Çeşitli modellerdeki onlarca ürün seçeneği içinden yararlı biçime sahip ürünlerin bulunması bu tarz tüketicileri daha çok memnun etmektedir. Bu sayede pahalı biçimlerdeki siparişlere gerek duyulmamaktadır. Bu da ürün sahiplerinin çok daha ileri konumlardaki ön görülü üretim anlayışına sahip olmalarıyla çözülür.



kose-takimiKöşe takımları kültürel öğelerimiz arasında yer almaktadır. Daha çok şık Fransız kültürü eserleri arasında yer alan köşe takımı bizim kültürümüzde bir hayli önce ortaya çıkmıştır. Osmanlı ve Selçuklu kültüründen Orta Asya kültürüne kadar geçmişe uzanan bir dönemde bu tarz ürünler tercih edilmiş ve edilmektedir.  Bu gün bir batı ürünü olarak ön plana çıkan bu koltuk takımları biçimleri aslında en eski kültürel ögelerimiz arasında yer almıştır. Köşelere yerleştirilen bu mükemmel ve estetik ürünler ciddi anlamda evlere büyük şıklık katmaktadır. Bu şekilde evlerdeki alanlarda büyük
bir rahatlama görülmekte, metrekare hesabı artan evler de daha şık ve rahat olmaktadır.

http://evimidiziyorum.com/kose-takimlari

Yatak Odası Mobilyaları

yatak-odasiBütün günün stresini atabileceğiniz tek adres evinizdir. Ancak bütün günün yorgunluğunu üzerinizden atmak ve ertesi güne dinç bir şekilde uyanmak için, iyice bir dinlenmeniz gerektir. Bunun için güzel bir uykudan daha iyi bir yol yoktur. Uyku yani yenilenme aşaması yatak odasında gerçekleşir. Bu nedenle yatak odası mobilyaları ve dekorasyonu oldukça önemlidir.  Bu nedenle misafirleriniz görmüyor diye yatak odanızı ihmal etmeniz hiç de mantıklı olmayacaktır.

  Peki, yatak odası mobilyaları nasıl olmalı?

yatak-odasi-takimlariKendi yatak odanızı yaratırken sizi rahatsız edecek şeylerden uzak durmalısınız. Eğer ışıltılı ve gösterişli aksesuarlardan hoşlanmıyorsanız, kesinle süslü avizeleri seçmeyin.  Onun yerine odanın tonlarıyla uyumlu olan sade bir abajur odaya mütevazı bir şıklık getirecektir. Yatak odası mobilyaları arasında en dikkatle seçilmesi gereken eşya elbette ki yatak olmalıdır. Çünkü iyi uyku sadece psikolojik rahatlamayla bağlantılı değildir. Yatak odanızın renkleri ve mobilyaları sizi ne kadar rahatlatırsa rahatlatsın sabah bel ağrısıyla uyandığınızda dinlenmiş olduğunuzu söyleyemezsiniz. Bu nedenle sağlıklı bir yatak tercihi yapmak sizin için en iyisi olacaktır. Yatak odası dekorasyonu denildiğinde akla gelen bir diğer mobilya elbette gardıroptur. Yatak odalarında genellikle fazlasıyla büyük kıyafet dolapları olur. Ancak bu büyük dolaplar doğru yerlere konulmadığı zaman sizde her an üzerinize düşecekmiş hissi uyandırır. Bu nedenle odanın bir duvarını kaplayabilecek genişlikteki elbise dolapları her zaman daha sakinleştirici nitelikte olacaktır. Yatağınızın yanına koyacağınız komodinler yatak odaları için derleyici niteliktedir.  Ama bunların dolapla uyumlu olması ve sade bir görünümde olması önemlidir.  Mesela komodinler genellikle yatağın iki yanında yer alır ancak eğer büyük bir komodin seçecekseniz yatağın bir tane yetecektir. Diğer türlü hem çok yer kaplayacak u da odanın boğucu bir ortam olmasına neden olacaktır.

Yatak odası için vazgeçilmez olan mobilyalardan bir tanesi de aynalı komodindir. Aynalar rahatsız edecek kadar çok olmadığı sürece özgüveninizi tazelemenize yardımcı olacaktır. Eğer yatak odanızın gösterişli olmasını istemiyor ancak şık durmasını da istiyorsanız odanızı aynalarla süsleyebilirsiniz. Aynalar sade mobilyaların şıklığını ortaya çıkarmanızda yardımcı olacaktır.

http://evimidiziyorum.com/yatak-odalari

Yemek Odası Takımları ile Başarılı Davetler Verin

yemek-odasiYemek yemenin kendisinin bir sosyal ilişki biçimi olarak algılanmaya başladığı yıllardan bu yana yemek aksesuarları önemli gelişmeler göstermiştir. Çeşitli aşamalardan geçerek bu gün sahip olduğu konuma ulaşan yemek yeme arçalarının en başında yemek odası mobilyaları gelmektedir. Bir masa, sandalyeler, vitrin veya tezgahın oluşturduğu yemek odası takımları bu gün self servis bir parti için de kullanılabilirken bir öenmli davette de kullanılabilmektedir. Ayrıca kişilerin zevklerine de bağlı olmakla gündelik ihtiyaçlarda da yemek odası takımlarına başvurulabilmektedir. Çeşitli biçimlerde kişilerin zevk isteklerine paralel olarak belirlenen yemek odası takımları ev sahiplerinin önemli bir zevk göstergesi olarak ön plana çıkmaktadır. Bu doğrultuda çeşitli kullanıcıların sahip olduğu zevk ve istekler yemek odası takımı  seçimlerini de etkilemektedir. Bu biçimlerde yapılan tercihlerin de her halükarda başarılı tercihler olması büyük bir önem arzeder. Bu yüzden mobilya üreticisi ve tedarikçileri çeşitli zevk ve isteklere paralel bir biçimde ürün geliştirmektedir. Hiç kuşkusuz geliştirilen bu üürnler de piyasada ciddi oranda tutulmakta ve bu oranda da arz edilmektedir.

yemek-odasiYemek odası takımı seçen kişilerin dikkat etmesi gereken başlıca konular öncelikle evdeki diğer mobilyalara bu takım arasındaki uyumdur. İkincil olarak yemek odaları dizaynı için kullanılacak masa sandalye ve diğer aksesuarların ne derece başarılı bir biçimd ekurgulandığı ve nasıl bir zevke uygun olarak yerleştirildiği önemlidir. Bu durum bir çeşit oda dizaynı kültürünün de bir parçasıdır. Bu durumun seçime yaptığı katkı ise büyüklük ve sandalye sayısı isteğinin ne denli karşılanabilir olduğuyla ilişkilidir. Yemek bizim kültürümüzde de eskiden beri bir sosyal ilişki biçimidir. Misafirler yemekle ağırlanır. Yemekli misafirlik kültürü bir tür gelenektir. Bu biçimlerde görülen ihtiyaçlar da kendi içinde bir tutarlılığa erişmekte, seçimler de buna paralel bir biçimde yapılmaktadır. İşte yemek yemenin bir tür evk sayıldığı toplumlarda bu mobilyaları satın almak da ayrı bir önem kazanmıştır. Ülkemizde mobilya üreticileri ve tedarikçilerinin en başarılı firmalarından olan Evimi Diziyorum bünyesinde satışa sunulan takımlar bu konuda üretilmiş en iyi takımlar arasındadır. Kendileriyle yarışabilecek durumda çok az sayıda yemek odası takımı bulunmaktadır.

http://evimidiziyorum.com/yemek-odalari

Koltuk Takımları ile Sağlanan Şıklık

koltuk-takimlariEvin sahibiyle yakalaması gereken bir uyum vardır. Çoğu ev sahibi koltuk takımları gibi temel mobilyalarını seçerken aslında temelde bu kritere uygun hareket etmektedir. En başta bir koltuk takımı seçerken yapılacak şey evin genel dizaynını ve sahibinin zevk ve görüşlerini dikkate almaktır. Bu krityerlerin gözardı edilmesi veya sırf bir koltuk takımları biçimi ucuz diye onun seçilmesi ev ve sahibi arasındaki bu ince ilişkiyi yok edecektir. Doğru şekilde yapılan bir koltuk takımı seçimi ise kullanıcısına ciddi yararlar sağlayacaktır.

Koltuk takımları eskiden beri iki biçimde üretilmektedir. Bunlardan birinci biçimde bir üçlü koltuk, bir ikili, iki tane de tekli koltuk bulunmaktadır. İkinci biçimde üretilen koltuk takımları çeşidi ise iki üçlü iki tekli koltuktan oluşmaktadır. Bu şekildeki koltukların sayısı eskiye nazaran çok azalmıştır. Ancak yeni dönemlerde üretilen yeni koltuk takımları biçimleri eski ezberleri bozmaktai yalnızca biçimsel değil aynı zamanda şekil olarak da değişiklik göstermektedir. Yeni dönemlerde üretilen koltuk takımları biçiminde eskiye nazaran yapılan farklılıklar arasında olan bir ikili iki tekli koltuk biçimleri de bir hayli tutulmuştur. Günümüzde hızla artna 1+1 şeklindeki evlerde bu tip koltuklar daha çok tutulmaktadır. Bu tarz küçük evlerde bu tip koltukların seçimi evde yaşayanları daha az sıkacaktır. İkinci olarak bir koltuk takımı seçiminde başvurulacak yöntem koltukların ne kadar rahat olduklarının ölçülmesidir. Ancak buradan çıkarılacak sonuç koltuk takımları biçimlerinin çeşitli düzeylerde yumuşak bir yapıya sahip olması değildir. Oturulduğunda içeri göçen koltuk takımları kullanıcısını ancak kısa dönem rahat ettirir. Uzun dönemde ise bu tip koltukların kullanımı ciddi bel rahatsızlıklarının oluşmasına neden olacaktır

koltuk-takimiKoltuk takımları seçiminde bir diğer yöntem de mutlaka evdeki diğer mobilyalar ve koltuk takımı arasındaki uyum kriterinin gözetilmesidir. Uyumsuz veya demode görünümlü koltuklar sahibinin zevk sahibi görüntüsüne zarar verecektir. Bu biçimde seçilen koltuk takıımları ile yaşamak zorunda kalan kişiler ise evlerinde pek rahat edemeyecektir. Koltuk takımı seçimi ile birlikte mutlaka alınması gereken şey de bir orta sehpadır. Orta sehpa daha çok küçük evlere şirin bir hava katacaktır. Aynı zamanda orta sehpanbın işlevli bir biçimde seçilmesi de gerekmektedir. Bu şekilde seçilen bir orta sehpa sahibine yararlı olacaktır.

http://evimidiziyorum.com/koltuk-takimlari

TV Üniteleri Ev Mobilyasında Çığır Açtı

tv-unitesiEv teknolojileri her geçen gün yenileniyor. Yenilenmeye ve değişmeye bağlı olarak da evlerde sürekli bir biçimde mobilyalar yerlerini daha şık ve kullanışlı ürünlere bırakıyor. Bu doğrultuda çeşitli mobilya biçimler tasarlanarak mağazalarda yerlerini alıyor. Kuşkusuz bunlar içinde en modern mobilya biçimleri de tv üniteleri olarak karşımıza çıkıyor. Modern bir mobilya biçimi olarak karşımıza çıkan TV üniteleri günümüzde çeşitli biçimlerde kullanım kolaylığı sağlayan ve şıklı getiren bir ürün olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu kullanım kolaylığı ve şıklığın kaynağı hiç kuşkusuz bu mobilya biçimlerinin sağladığı rahatlıktır. Ancak nedense bu rahatlığın ayrımına ortalama tüketiciler henüz varamamıştır. Bu şekildeki bir ürün satın almak yerine halen eski moda vitrin veya TV sehpaları kullanılmakta, bu da dağınık görüntüyü bir türlü azaltmamaktadır. LCD televizyonlar son yıllarda sıkça tutulan ürünler arasında yer almaktadır. Standart tüketicilerin de büyük bir özenle seçerek evlerine dahil ettiği bu ürünler artık baş köşede yer almaktadır. Ancak bu ürünler içinde duvara monte edilebilen standartlardaki yapıya sahip olanlar çeşitli biçimlerde artık pek tutulmamaktadır. Çünkü bu tarz ürünler ne kullanım kolaylığı ne de ev dekorasyonuna uyum sağlayabilmektedir.

tv-uniteleri
LCD televizyonlar, DVD ve hoparlör çeşitleri, çeşitli biçimlerdeki ev teknolojisi ürünleri artık evlerde sıkça rastlanmaya başladı. Salonlarda yer alan bu teknolojik aletlerin kullanım kolaylığı göz önüne alınarak dizayn edilmesi de büyük önem kazandı. İşte bu tar zorunlulukları ortadan kaldıran en büyük ürün geliştirmesi de tv ünitesi adıyla ortaya çıktı. Bu mobilya biçimleri artık herkes tarafından tutulan ve evlerin baş köşelerine yerleştirilen ürünler halini bu biçimde aldı. TV Üniteleri adıyla bilinen bu üürnlerin çeşitli renk ve düzenlerde piyasaya sürülen versiyonları tüketiciler tarafından büyük beğeni toplamaktadır. Bu tarz ürünlerin kullanımı ve evlerde ortaya çıkardığı güzellikleri kuşkusuz paha biçilemez. İşte bu paha biçilmez zevki çeşitli tasarımlara sahip mobilyalarla sağlamak evine düşkün olanların işidir.

Evimi Diziyorum ürünlerinin çeşitli tasarımlardaki ürünlerinden yararlanmak isteyenler kesinlikle şanslı birer tüketici olmaktadır. TV üniteleri biçimlerinin her şekil ve renkte olanlarının bir arada olduğu teşhir salonlarıyla firma büyük bir hizmet sunmaktadır.

http://evimidiziyorum.com/tv-uniteleri

Bebeğiniz İçin Şirin Bir Bebek Odası

bebek-odasiDoğacak bebeğiniz için neyi nasıl yapmanız gerektiğini düşünüyorsanız, doğru adrestesiniz. Çünkü Evimi Diziyorum Mobilya bebeğiniz için doğru tercih yapmanızda size yardımcı oluyor.Bebek odası dendiğinde aranan özellikleri bu firmada bulabileceksiniz. Bebek odası takımlarında öncelikle dikkat edeceğiniz şey elbette ki bebek yatağının konforu olmalıdır. Bebeğinizin bedeni oldukça narindir. Ve onun bedenini incitmeyecek bir yatak olması kesinlikle en önemli şeylerin başında gelmelidir. Elbette ki yatağın sadece rahat olması yeterli değildir bunun yanında da güvenilir bir yatak her şey demektir. Bu nedenle bebek yatağında kesinlikle beşik bulunmalıdır. Bu ayrıca bebeğinizin kocaman bir odaya değil de kendi çapında bir alanda uyanmasına neden olacaktır. Bebek odası en önemli konulardan bir tanesi de mobilya renkleridir. Mobilyalar pastel tonlarda seçilmesine özel önem sarf edilmelidir. Pembe, açık mavi, buz mavisi, pastel yeşil, camgöbeği renklerinde tercih edilen mobilyalar ve duvar boyası bebeğiniz için huzurun garantisi niteliğinde olacaktır. Çocuklar için en ideal renk olarak bilinen turuncu ise neşeyi temsil etmektedir. Bu nedenle bebek odaları eşyalarında turuncu rengi seçmeniz de yanlış olmayacaktır. Ancak sarı ve siyah renkleri oldukça ağır renklerdir, bu nedenle bu renklerden uzak durmalısınız. Limon sarısı rengi eğer mobilyalarla uyum sağlıyorsa perdelerde ya da başka bir bebek odası eşyasında kullanılabilir ancak kesinlikle ağırlıklı olarak bu renkler seçilmemelidir.

bebek-odasi-takimlari
Aklı yeni yeni bir şeyleri ermeye başlayan, daha ilkokula başlamamış çocukların pek çoğu ayrı odada yatmaktan korkmaktadır. Bu durum aile içinde büyük sıkıntılara neden olabilmektedir. Ve bir çocuğu bu alışkanlığından vazgeçirmek oldukça zor bir iştir. İlk doğduğu zamanlar kendilerine has bir odaları olan bebekler yaşları büyüdükçe bu konuda daha az sıkıntı çekeceklerdir.


Bebek odası takımı hazırlamak da bu yönden bakıldığında bir nevi geleceğe yatırım yapmaktır Bebeğiniz için en sağlıklı ve en güzel olanı düşünen Evimi Diziyorum Mobilya uygun fiyatlarıyla da bebeğiniz için yaptığınız hazırlıklara katkıda bulunacaktır. En doğru seçimi yapmanız için bütün tecrübelerimizi hizmetinize sunmaktayız. Eviniz ve sisin için en kaliteli olandan kesinlikle şaşmayın.
 
http://evimidiziyorum.com/bebek-odalari

26 Ağustos 2013 Pazartesi

Bebek Odası Hazırlarken

Evimi Diziyorum olarak kaliteli ve uygun fiyatlı oda takımlarının yanında aynı zamanda tecrübelerimizle edindiğimiz bilgilerimizi sizinle paylaşıyoruz.  Bebek odası takımlarında, bebeğinizin ihtiyacı olan tek şey rahat bir uyku olmadığını biliyoruz. Bu nedenle bebeğinizin daha huzurlu olmasını sağlayacak sakinleştirici renkleri ve mobilyaları hizmetinize sunuyoruz.

Bebek odası takımlarında yatakların beşik şeklinde olması oldukça önemlidir. Bunun en önemli nedeni elbette ki bebeğinizin güvenliğidir. Beşikler uzun bir süre bebeğinizin sadece uyuduğu yer olmayacak aynı zamanda ilk oyun alanlarından bir tanesi olacaktır. Bu nedenle beşiklerin etrafına koyacağınız oyuncaklar bebeğinizi mutlu edecektir. Ancak bu oyuncakların bebeğinizi korkutmayacak tarzda seçmeniz gerekiyor. Aynı zamanda bebeğinizin yetişebileceği yerde duran oyuncakların çok sert maddelerden yapılmış olmaması faydalı olacaktır.

Bebeğinizin huzurlu bir şekilde vakit geçirebilmesi açısından mobilyaların uyumu oldukça önemlidir.  Bebek odası eşyaları seçilirken kocaman ve sıkıcı dolaplar ya da komodinler yerine daha minyatür mobilyalar seçmeniz bebeğinizin sıkıcı bir dünyaya uyanmasını engelleyecektir.

Bebek odası mobilyaları seçilirken renklere de dikkat edilmelidir. Çünkü renkler yaşı kaç olursa olsun bütün insanların psikolojilerini etkilemektedir. Bebek odaları için daha çok pastel tonları, hafif renkler kullanılmalıdır. Bunun için açık mavi, açık yeşil ve bej tonları bebek odaları için oldukça idealdir.  Açık pembe tonları da rahatlatıcı bir özelliğe sahiptir ancak başka renlerle birlikte kullanılmadığı sürece boğucu görünecektir.

Doğduğunda bir bebek odası sahibi olan bir çocuk büyüdüğünde daha özgüven sahibi oluyor. Çünkü daha ilk doğduğu zamandan kendi özel alanı olduğu fark ediyor. Bu sahiplenme durumu çocuğun pek çok kişilik özelliğine yansıyor. Odasını sahiplenen bir çocuk kendiişlerini kendisi halletmeyi saha çabuk öğreniyor.

Çocuğunuza bebek odası hazırlayarak sadece onun özgüvenli bir birey olmasına yardımcı olmuyorsunuz. Aynı zamanda çocuğunuz bu sayede size güveniyor. Daha aklı ermezken bile onu önemseyip onun için bir şeyler hazırlıyor olmanız onun bilinçaltında her zaman sizin düşünceli bir anne baba olduğunuz yönünde hatıralar bırakacaktır.

Bu nedenle bebeğiniz için uygun olan bebek odası hazırlamanız sadece bebeğinizin sakin bir çocukluk geçirmesine değil aynı zamanda gelecekte de iyi bir yetişkin olmasını sağlayacaktır.